Your Phone ile Bilgisayarda Devam Et Özelliğini Kullanma


Windows 10 Nisan 2018 güncellemesini yaptıysanız bu uygulama ile telefonunuzdaki içerikleri kablosuz olarak bilgisayarınızda görüntüleyebileceksiniz. Uygulama şuan indirilebilir. Ve herkese açık. Nasıl kurulur nasıl kullanılır?



Your Phone uygulamasını öncelikle Windows Store'dan indirin. Uygulamayı açın telefon numaranızı girin. 

1. Bilgisayarım ayarlardan Telefon sekmesine(1) tıklıyoruz. Açılan sekmede Telefon Ekle(2) dediğimizde açılan sayfada android veya İphone telefonunuzun telefon numarasını girip Gönder diyorsunuz. Bundan sonra Telefonunuza bir bağlantı gelecek.


Telefonda devam ediyoruz.

2. Telefonunuza gelen mesajı açın, gelen bağlantıya tıklayınca  Google Play Store'da Microsoft Apps uygulaması açılacak yükleyin.

3. Yükleme işlemini yapın windows mail adresinizi girin artık bir web sayfasını paylaştığınızda PC'de Devam Et seçeneği kullanılabilir olacak.

Ne işe yarar?
Telefonunuzdaki bir çok uygulamada paylaş sekmesinde Bilgisayarda Devam Et özelliği aktif olacak. Bu özellik ile bağlantıları bilgisayarınızda açabileceksiniz. Örneğin bir websitesi, youtube de izlediğiniz videoyu direk bilgisayarınızda çabileceksiniz. Windows ürünlerinin bir çoğunu bilgisayarda kontrol edebileceksiniz.



Benzer Gönderiler