Sosyal ağlarda egolarımız peşinde koşarken



Sosyal ağların Türkiye’de ne kadar aktif kullanıldığı su götürmez bir gerçektir.Bence bu sosyal ağların içersinde bazen boğulup gitmiyor değilim.Takip edilecek o kadar değerli insan var ki hepsini takip edeyim derken zaman nasıl geçiyor bazen anlamıyorum bile bir bakmışım günün neredeyse tamamını heba etmişim ve kendimi yatağın içinde bulup uyku moduna geçmişim.

Hepimiz çeşitli meslek gruplarında çeşitli çalışmalar yapmaktayız bu takip ettiğimiz insanlar yerinde neden biz olmayalım diye sordunuz mu kendinize veya bu noktalara biran önce gelme çabası içersine girmeyi düşündünüz mü?Aslında takip ettiğimiz o değerli insanlar ne gibi süreçlerden geçmiş ve bu noktalara gelmiş diye araştırdınız mı? Hepimizin içersinde takip edilmek düşüncelerimizin daha fazla kitlelere ulaşmasını arzulamak gibi bir his vardır.Fakat bu hislere fazla kapılanlar malesef egolarına yenik düşüyor. Hatta daha açık konuşmak gerekirse rezil oluyorlar. Yazının Devamı...

Benzer Gönderiler

2 Yorumlar

  1. Lütfi Mutluer
    ahh ahh bu a sosyal medya milletin ömrünü yedi...
  2. Mehmet Ali
    :) doğrudur, ben de bir ara kaptırdım kendimi sonra bre ne yapıyorsun bir geriye bak hiç bir kazancın yok, o kadar zaman boşa gidiyor... diye bir farkındalık olunca frenledim kendimi :)