Youtube videoları altyazı indirme programsız kolay


GÜNCELLEME: downsub sitesinde çok fazla reklam ve açılır sayfa olduğu için https://savesubs.com/ 
sitesini kullanabilirsiniz. Eğer bilgisayarda işlemn yapılıyorsa google chrome ve ad block eklentisini kullarak bu reklam ve pop up reklamalrını engelleyebilirsiniz.

Youtube videolarına eklenmiş alt yazıları indirmek için kullanışlı kolay bir site var.   Downsub videoda yer alan tüm altyazıları gösteriyor. Orjinal altyazıları indirmenin haricinde otomatik çeviriler ile onlarca farklı dilden indirebilirsin. Türkçe altyazısı bulunmayan bir video dahi olsa aşağıda yer alan dil seçeneklerden türkçe olarak indirebilirsin.



Yapman gereken; youtube linkini kopyalayıp burada bahsettiğim sitede gösterilen 1* alana yapıştırılıyor. 2* Download butonuna tıklayınca 3* aşağıda videoda yer alan altyazılar çıkıyor.

4* burada video altyazısından diğer bir çok dile çevrilmiş otomatik altyazılar var.


Benzer Gönderiler

4 Yorumlar

  1. Merhaba, youtube alt yazı indirme için süper bir siteymiş. Oynatma listelerinin alt yazılarını indirmek için de kolaylık sağlıyor. Teşekkürler
  2. virüslü site
    • Mehmet Ali
      Teşekkür ederim bildiriminiz için siteyi kontrol ettiğimde çok fazla reklam ve açılır pencere gördüm. Sitede yanılttıcı tıklama alanları mevcut. Dikkat etmek gerekiyor. Chrome eklentisi ad block kullanılabilir. Ya da alternatif siteyi kullanabilirsiniz
  3. Teşekkürler işime yaradı güzel site