Batman: Kara Şövalye * Joker


Christopher Nolan tarafından yazılıp yönetilen bir süper kahraman, aksiyon ve suç filmi, Filmi öne çıkaran hiç kuşkusuz Joker karakteri... Tavırları makyajı yüzündeki yaraları ve bu yaraların hikayeleri... Onlarca ödüllük bir sanatçı. Allah mekanını cennet etsin... Filmi izlemeyenler daha varsa aman haaa diyeyim izleyin yazının altında filmi izleyebileceğiniz kaynaklar mevcut ondan önce şu replikleri paylaşayım:

 Joker - Benim inandığım şeye göre, insanı öldürmeyen şey, onu tuhaflaştırır.

Joker- Sence ben plan yapabilecek biri miyim? Ne olduğumu biliyor musun, arabaları kovalayan bir köpeğim. Arabayı yakalasam ne yapacağımı bilemem. Anladın mı? Ben sadece yaparım... Mafyanın planları olur, polislerin planları olur, Gordon'ın planı olur, onların hepsi de komplocudur. Durmadan küçük dünyalarını kontrol etmeye çalışırlar. Ben komplocu değilim. Komploculara bir şeyleri kontrol etmeye çalışmanın ne kadar zavallı olduğunu gösteriyorum.

Joker - Neden bıçak kullandığımı bilmek ister misin? Silahlar cok hızlı, küçük duyguların tadına varamıyorsun.

 Joker -Benim babam ayyaşın ve ayrıca itin tekiydi. Bir gece her zamankinden daha fazla tırlattı. Annem mutfak bıçağına davrandı. Babam bundan hiç hoşlanmadı. Ben seyrederken annemi bıçakladı ve bu arada da kahkahayla gülüyordu. Gülerken elinde bıçakla bana döndü ve dedi ki: Neden bu kadar ciddisin sen ? Bıçakla peşime düştü ve neden bu kadar ciddisin sen ve bıçağı ağzıma soktu. Yüzüne bir gülücük konduralım evlat veee neden bu kadar ciddsin sen

 Joker -Bu yüzüm nasıl oldu biliyor musun? -Bir zamanlar karım vardı. Çok güzeldi. Çok endişelendiğimi, daha fazla gülmem gerektiğini söylerdi. Kumar oynadı, tefecilere borçlandı.Yüzünü çizdiler.Ameliyat için paramız yoktu, buna dayanamıyordu. Onu tekrar gülerken görmek istiyordum. Yaralarını umursamadığımı bilmesini istiyordum. Bende ağzıma bir jilet soktum ve bunu yaptım. Sonra karım bana bakmaya dayanamadı ve beni terk etti.

Türkçe Dublaj lı olarak buradan izleyebilirsiniz:

Benzer Gönderiler

1 Yorumlar

  1. Bal
    ilginç olan da yüzündeki yarayla ilgili hikaye uydurup durması :) birinde babası birinde karısı...jokerin yeri benim için ayrı. ilk bisikletimin ilk kornası joker'in kafasıydı :), yeşil kafasını sıkınca korna çalardı yeri ayrı joker'in bende...